10800 - Not That Kind of Graph

All about problems in Volume 108. If there is a thread about your problem, please use it. If not, create one with its number in the subject.

Moderator: Board moderators

brianfry713
Guru
Posts: 5947
Joined: Thu Sep 01, 2011 9:09 am
Location: San Jose, CA, USA

Re: 10800 - Not That Kind of Graph

Post by brianfry713 » Thu Jun 27, 2013 1:21 am

Doesn't match the sample I/O.
Check input and AC output for thousands of problems on uDebug!

t.tahasin
New poster
Posts: 38
Joined: Tue May 28, 2013 11:21 pm

Re: 10800 - Not That Kind of Graph

Post by t.tahasin » Mon Dec 30, 2013 11:43 am

I have checked with all the inputs found in this thread and my program gives the correct output for each of the inputs.
Whats wrong with my code can't figure out. I checked trailing spaces and print a blank line after each test case. But still WA. Somebody please help me.
Thanks in advance.
Here is my code

Code: Select all

removed after acc
Last edited by t.tahasin on Thu Jan 16, 2014 1:55 pm, edited 1 time in total.

brianfry713
Guru
Posts: 5947
Joined: Thu Sep 01, 2011 9:09 am
Location: San Jose, CA, USA

Re: 10800 - Not That Kind of Graph

Post by brianfry713 » Wed Jan 15, 2014 12:29 am

That is AC code
Check input and AC output for thousands of problems on uDebug!

t.tahasin
New poster
Posts: 38
Joined: Tue May 28, 2013 11:21 pm

Re: 10800 - Not That Kind of Graph

Post by t.tahasin » Thu Jan 16, 2014 1:57 pm

Now it got accepted. thanks brianfry713.
But same code gave me WA twice. I don't know what's the problem.

Post Reply

Return to “Volume 108 (10800-10899)”