Web uva.onlinejudge.org is not working...

General topic about Valladolid Online Judge

Moderator: Board moderators

Post Reply
Berrendo_MX
New poster
Posts: 3
Joined: Sat Sep 18, 2010 12:19 am

Web uva.onlinejudge.org is not working...

Post by Berrendo_MX » Sat Sep 18, 2010 12:30 am

Hi dear people of "uva.onlinejudge.org", I just wanted to ask about the date when it'll be working this wonderful site again...

I've been doing some programming, but from one week back to this day the page seems to de down...

When would it be available again?

Redards to everyone,m and thanks.

Saludos desde México!

User avatar
sohel
Guru
Posts: 856
Joined: Thu Jan 30, 2003 5:50 am
Location: New York

Re: Web uva.onlinejudge.org is not working...

Post by sohel » Sat Sep 18, 2010 3:46 am

The site isn't down! Maybe you are having issues with the cookies. Try deleting all the cookies related to this site and see if you can enter.

Berrendo_MX
New poster
Posts: 3
Joined: Sat Sep 18, 2010 12:19 am

Re: Web uva.onlinejudge.org is not working...

Post by Berrendo_MX » Sun Sep 19, 2010 1:59 am

My mistake!!!, the site is perfect, it was a problem with my navigator.... :S

Berrendo_MX
New poster
Posts: 3
Joined: Sat Sep 18, 2010 12:19 am

Re: Web uva.onlinejudge.org is not working...

Post by Berrendo_MX » Sun Sep 19, 2010 1:59 am

sohel wrote:Hi,

The site isn't down! Maybe you are having issues with the cookies. Try deleting all the cookies related to this site and see if you can enter.
THANX, this solved the problem!!! :D

richatibrewal
New poster
Posts: 49
Joined: Mon Jun 16, 2014 7:40 pm

Re: Web uva.onlinejudge.org is not working...

Post by richatibrewal » Thu Nov 06, 2014 8:35 am

Hii, the site is not working. I tried after deleting the cookies. Plz help!! Its showing:

Joomla! Logo
UVa Online Judge

This site is temporarily unavailable.

Could not connect to the database server

brianfry713
Guru
Posts: 5947
Joined: Thu Sep 01, 2011 9:09 am
Location: San Jose, CA, USA

Re: Web uva.onlinejudge.org is not working...

Post by brianfry713 » Fri Nov 07, 2014 1:23 am

It looks like it's working now.
Check input and AC output for thousands of problems on uDebug!

Post Reply

Return to “General”